top of page
catarina logo.png

2022 - DITT BÄSTA ÅR HITTILLS! 

Lär dig planera för framgång och skapa 2022 till ditt bästa år 

pff mc2022.png

Hej!

Du kvinnliga företagare och entreprenör som är trött på att livet händer, och vill sätta dig i förarsätet nästa år - här är en Masterclass som ser till att du ligger i framkant, och kan starta verksamhetsåret 2022 med kraft och lugn!

Känner du att:

  • Du jobbar hårt för alltför litet pengar?

  • Du vet att du egentligen borde ägna tid åt att planera för året som kommer, men har inte riktigt hunnit med det ännu?

  • Emellanåt kan alla tips och idéer från höger och vänster kännas överväldigande?

  • Du ibland blir splittrad - du försöker serva kunder/leverantörer/samarbetspartners/familj och alla andra som drar i dig och vill ha din uppmärksamhet?

  • Du är inte där du vill vara än i din verksamhet?Då är det här rätt Masterclass för dig!

Masterclass + Workbook = Ditt Bästa År Hittills!

Tillsammans arbetar vi under min Masterclass med att sätta intentioner och mål, och skapa förutsättningar för att det du vill ska hända under 2022 faktiskt kommer att bli verklighet! Genom en kombination av redskap och övningar i din Workbook guidas du lätt och lekfullt till att skapa 2022 - som just du vill ha det!

Planera För Framgång 2022.png
BF Stockholm 2018 7107ver2  Photo by Ker
Catarina är Business och Money Mastery Mentor, och prisbelönad internationell Keynote Speaker. Hon är känd för sin no bullshit- approach, sin kompetens och värme. Med examen från Handelshögskolan i Stockholm och 30+ år av erfarenhet hjälper hon kvinnliga tjänsteföretagare och entreprenörer till genombrott och helt nya resultat: mer pengar och frihet. Hon bor i Stockholm och dricker enorma mängder pepparmyntsthe.

Catarina är fantastisk. Det märks verkligen att hon vet vad hon håller på med, hennes kunskap och verktyg är guld värda. Och, hon har ett djup i det hon gör som jag har letat efter.

Erika

Varje liten del var ett guldkorn, något att se fram emot. Rekommenderas varmt!

Elin

En riktig energiboost! Nu har jag fått framtidstron tillbaka!

Åsa

Jag gillade särskilt att det inte tog så mycket tid med varje övning. Och ändå fick jag ut såå mycket. Jag har gjort många andra program, men det här kan jag verkligen rekommendera.

Irene

bottom of page