top of page
catarina logo.png

2024 - Ditt Bästa År Hittills!
 

Häng med på vår populära Masterclass!

Eventdatum
6 februari 10.00-13.00

pff-mc-ii.jpeg

Vill du:

  • få mer klarhet?

  • veta vad som är rätt sak att fokusera på?

  • undvika vanliga fallgropar?

  • öka din omsättning?

  • skapa en kraftfull handlingsplan?

 

Då är det här rätt Masterclass för dig!

Eventdatum
6 februari 10.00-13.00

Masterclass + Workbook = överträffa dina mål

Tillsammans arbetar vi under min Masterclass med att sätta intentioner och mål, och skapa förutsättningar för att det du vill ska hända under 2024 faktiskt kommer att bli verklighet!

Bonus för dig som tar action nu: du får dessutom en riktigt vass Workbook! 

Genom en kombination av redskap och övningar i din Workbook guidas du lätt och lekfullt till att skapa 2024 - som just du vill ha det!

Image PFF MC Workbook.jpg
Under tre intensiva och handlingskraftiga timmar kommer vi att arbeta med det som många drivna entreprenörskvinnor missar, och som kommer att accelerera din framgång.

Catarina kommer också att lära dig vilka fallgropar du behöver ha stenkoll på, och dela med sig av ett par riktiga “hacks”.

Du kommer att jobba interaktivt och med din egen verksamhet och efter avslutad Masterclass kommer du att ha ett konkret resultat i form av en kristallklar roadmap (som kommer att ge resultat ända in i 2025). 

Normalt kostar denna Masterclass 2.495:- ex moms.
Vi vill nu ge så många kvinnor som möjligt rätt verktyg till ett framgångsrikt 2024, så för dig som anmäler dig nu är Masterclassen helt kostnadsfri!

Eventdatum
6 februari 10.00-13.00

Catarina är Business och Money Mastery Mentor, och prisbelönad internationell Keynote Speaker. Hon är känd för sin "no bullshit approach", sin kompetens och värme. Med examen från Handelshögskolan i Stockholm och 30+ år av erfarenhet hjälper hon kvinnliga tjänsteföretagare och entreprenörer till genombrott och helt nya resultat: mer pengar och frihet. Hon bor i Stockholm och dricker enorma mängder pepparmyntsthe.

Catarina är fantastisk. Det märks verkligen att hon vet vad hon håller på med, hennes kunskap och verktyg är guld värda. Och, hon har ett djup i det hon gör som jag har letat efter.

Erika

Varje liten del var ett guldkorn. Rekommenderas varmt!

Elin

En riktig energiboost! Nu har jag fått framtidstron tillbaka!

Åsa

Världsklass! Den här Masterclassen gav mycket mer än flera program jag betalt mycket för. Helt otroligt faktiskt.

Christine

CA2018-12.jpg
bottom of page